Ny funktion på siden "Status på ordre"

Oprettet d.

Ny funktion på siden

Vi har idag lavet en ny funktion online, for både at hjælpe vores kunder og vores travle medarbejdere. Da der i perioder kan være rigtig mange henvendelser eller at vi kan være ramt af sygdom, så har vi forståelse for at det som kunde kan være irriterende/frustrerende at skulle vente på et svar på en skriftlig henvendelse. Derfor kan vi nu med glæde introducere vores nye funktion som findes her https://it-eksperterne.dk/status-paa-ordre/ eller via forsiden under Information->Status på ordre.

 

Funktionen fungerer på den måde, at man indtaster sit ordrenummer, sit navn samt email. Så vælger man hvilken type forespørgsel man ønsker at sende, her er der to valgmuligheder "Cirka" og "Specifik". Hvis man vælger "Cirka" så udregner systemet og vores lagersystem automatisk en forventet afsendelse og vender retur indenfor ca. 1 time. Hvis man derimod vælger "Specifik" så udregner vores lageransvarlig en konkret leveringsdato og melder retur. 


Dette vil spare os for rigtig meget arbejdskraft/arbejdstimer, og samtidig spare vores kunder for en længere ventetid såfremt vi har mange andre henvendelser. Så vi håber at i vil teste den af, og tage godt imod denne nye funktion, som forhåbentlig skal give en god oplevelse og service. 

 

 

M.V.H
IT-Eksperterne