COVID-19

Oprettet d.

COVID-19

Kære læsere,

 

I forbindelse med det meget omtalte COVID-19 i Danmark, kan vi desværre have lidt forlængede svartider ved skriftlige henvendelser. Dette skyldes at vi får rigtig mange henvendelser i øjeblikket, med spørgsmål omkring vores leveringsmuligheder, leveringstider, osv. 

 

Vores leveringstider forbliver pt. uændrede, da vi fortsat leverer ordrer. Dog er vores svartid på skriftlige henvendelser steget markant i forhold til tidligere (besvarelse indenfor 1-2 timer) til besvarelse indenfor (20-22 timer). 
Vi foretager os i øjeblikket ekstra sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med ordrebehandlingen, for at sikre vores kunder en sikker leverance. Det vil sige at hver produkt bliver naturligvis desinficeret inden afsendelse, der skulle efter Statens Serum Institut ikke være nogen risiko forbundet med pakkeleverancer. Idet at bakterierne ikke kan overleve på pakkeleverancerne. 

 

Opdatering d. 19/5-2020, Corona Virussen har i nogle tilfælde (på ca. 2% af vores ordrer) givet en forsinkelse, det er heldigvis meget få ordrer. Men vi beklager naturligvis uanset hvad den gene dette måtte medføre. Og vi arbejder på højtryk for at efterkomme alle bestillinger. Efterspørgslen på de nye Iphone SE 2020 modeller har været enorm allerede, langt større en forventet.  

 

 

M.V.H
IT-Eksperterne