Handelsbetingelser

Generelle oplysninger


Virksomhedens juridiske navn: IT-Eksperterne ApS
CVR-nr. 40930841
Adresse: Vesterbrogade 74, 1620 København V
Mailadresse: info@it-eksperterne.dk 
Telefonnummer:
7199 9195

 

Betaling

Den gældende pris er den, som på tidspunktet for bestillingen er angivet i den samlede oversigt over ordren, inden du accepterer. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) inkl. moms (25 %). Vi accepterer følgende betalingsmidler. VISA/Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, Kontooverførsel (forudbetaling), Efterkrav (kun erhverv), Faktura (kun erhverv, offentlig samt B2B), Paypal, Viabill, Mobilepay, Kontant (kun efter forudgående aftale, og gælder kun ved afhentning).

 

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
 
Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside. 

Ved køb med viabill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-
Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos viabill. Viabill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. 
Læs mere her: www.viabill.com/kredit 

Såfremt produktet befinder sig på fjernlager, hæves beløbet ved ordreplaceringen.
 

 

Fragt

Der kan vælges mellem flere forskellige leveringsmetoder, GLS, Post Nord, Bring, Dao og afhentning. Priserne på leveringerne bliver fastsat ud fra vægten af produktet, fragtpriserne starter fra 0 DKK og op til 170 DKK. Bemærk, at gratis fragt ved køb over 500 DKK er uanset vægten, gælder dog ikke ved levering til andet end pakkeshop.

Vi leverer udelukkende til Danmark, med mindre at andet specifikt aftales forudgående for en ordreplacering.

Leveringstiden afhænger naturligvis af, om varen er på vores lager eller fjernlager. Hvis varen er på vores eget lager, forventes leveringstiden at tage imellem 1-3 hverdage (med mindre anden leveringstid er angivet på produktet). Såfremt at varen er på fjernlager, forventes leveringstiden at tage imellem 5-7 hverdage. (med mindre anden leveringstid er angivet på produktet)

Afhentning på vores hovedlager i Nordjylland er pt. ikke muligt

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.)
 
Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@it-eksperterne.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet
 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.


Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb.


 

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Derfor vil vi anbefale at tilvælge forsikring på forsendelsen.
 
Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Computere (bærbarer såvel som stationærer)
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 150 DKK

 

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

  • Levering af ikke-finansielle ydelser, der er færdigleveret, hvis du forinden har accepteret at ydelsen sættes i gang, og at din fortrydelsesret dermed mistes,
  • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,  
  • Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles ad igen,

 
Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos dig, som du udtrykkeligt har bedt om,
 
Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på,  
 
Aftaler, der indgås på en offentlig auktion,
 
Levering af digitalt indhold, f.eks. computerprogrammer, apps, spil, musik, film mv.,
som ikke leveres fysisk på f.eks. CD eller DVD, hvis du forinden har accepteret at udførelsen sættes i gang og at din fortrydelsesret dermed mistes,

Finansielle ydelser omfattet af lov om realkreditlån og realkreditobligationer m.v.,
 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.


Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:
IT-Eksperterne
Vesterbrogade 74

1620 København V


 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Dog kun mod forudgående aftale, og refundering vil fortsat finde sted via den valgte betalingsmetode ved købet. 

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Når vi foretager undersøgelse af en reklamation på eksempelvis en mobiltelefon, er det vigtigt at vi har fuld adgang til den. Altså at alle låsekoder, pinkoder osv er fjernet, eller at telefonen er nulstillet til fabrikstilstand (anbefales). Da vi ellers ikke kan udføre vores test/reparation af enheden. 

 

Varen sendes til:
IT-Eksperterne
Vesterbrogade 74
1620 København V

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos IT-Eksperterne og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.it-eksperterne.dk er Marc Sørensen


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@it-eksperterne.dk

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Marc Sørensen via direkte mail mhs@it-eksperterne.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

Eller til forbrugerombudsmanden. 
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - 
http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

 

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Fortrydelsesformularen findes på næste side. Du kan også downloade skabelonen her tryk her for at downloade

Fortrydelsesformular

Virksomhedens informationer

Name: IT-Eksperterne

CVR.NR.: 40930841

Telefon: 71999195

E-mail: info@it-eksperterne.dk

Virksomhedsadresse: Vesterbrogade 74

Postnummer: 1620

By: København V

Kundens informationer

Navn:

Adresse:

Telefon:

E-mail:

By:

Postnummer:

Følgende varer hvor fortrydelsesretten skal gøres gældende

Dato for modtagelse af ovenstående varer

Dato:

Kundens underskrift

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med ovenstående varer.

Samtidigt vedstår jeg at alle informationer jeg har påført fortrydelsesformularen er rigtige.

Kundens underskrift:                                                                                                                                         Dato:

______________________________________                                                  ____________